Mijn loopbaan

Aardig wat jaren heb ik in het onderwijs rondgewandeld. Vanaf 1987 gaf ik les op verschillende scholen. Aan een mavo, een leao, een ZMOK-school (zeer moeilijk opvoedbare kinderen heette dat toen). Vervolgens op Eigenwijs, een school in Nijmegen voor “drop-outs”, en de laatste 4,5 jaar van mijn schoolcarrière als NT2-docent. Alles bij elkaar opgeteld zo’n 9 jaar.

Na negen jaar onderwijs wilde ik een keer iets anders. In 1998 sloeg ik een nieuw pad in, en heb ik mijn werk volledig omgegooid. Nou ja, volledig … mijn werk bestaat nog steeds uit taal: Nederlands en soms ook Duits, teksten vertalen bijvoorbeeld.

Het was een spannend pad, want ik wist niet wat ik tegen zou komen. Ik heb met succes verschillende cursussen en een verkorte opleiding in journalistiek afgerond. Daarna stortte ik me fanatiek op het interviewen van mensen en schreef ik artikelen. Die teksten bood ik aan. Twee jaar later werd ik zelfstandig ondernemer en schreef ik me in het register van de Kamer van Koophandel in. “Tekstbureau Generiek”, omdat ik van veel markten thuis ben met inmiddels 23 jaar ervaring.

Telefoon: 06 10371886
Mail: tekst.bemelen@gmail.com
KvK nr.: 09214017